OOK VOOR HET OP DIEPTE BRENGEN EN STABILISEREN BENT U BIJ MAKSOR DIVING AAN HET JUISTE ADRES

ARKENSERVICE

ARK/WOONBOOT TRIMMEN, WATERPAS LEGGEN OF STABILISEREN.

Voor woonarken en woonboten beschikt duikbedrijf Maksor over de kennis en ervaring om problemen grondig en efficiënt aan te pakken. Vooral het stabiliseren en uittrimmen is een specialisme.

Door middel van speciaal ontwikkelde drijflichamen (pontons of trim-vaten) van 25 kilo en een drijfvermogen van  350 kg kan een woonark, woonboot of ponton snel een zeer nauwkeurig worden gestabiliseerd. Doordat deze drijflichamen koppelbaar zijn is het creëren van enkele duizenden kilo’s opwaartse kracht mogelijk, zodat zelfs een complete ark liften mogelijk wordt!

BAGGEREN, EGALISEREN VAN DE BODEM ONDER DE ARK.

Indien de woonboot schuin ligt en wellicht op de bodem rust, kunnen onze duikers m.b.v. draagbare pompen de bodem onder uw ark wegzuigen/wegspuiten. Hierdoor hoeft de ark niet verplaatst te worden.

Bijkomstig voordeel: bij deze werkzaamheden controleren wij de bodem op harde obstakels, welke zgn. puntbelasting kunnen veroorzaken.

OVERIGE DIENSTEN

Ook inspecties en reparaties aan uw ark/woonboot behoort tot onze dienstverlening, waarbij onderwatervideo (DVD) en -fotografie een mogelijkheid is.

Afdichten van sanitaire behuizingen (ook wel beton poeren genoemd) van woonboten of arken onder het wateroppervlak behoort tot de werkzaamheden.

TRIMVATEN | PONTONS

Door het gewicht van 25 kg zijn de Maksor trimvaten/pontons gemakkelijk met de hand te hanteren, waardoor ze ook op moeilijk te bereikbare plaatsen gemonteerd kunnen worden.

Maksor Diving is een duikbedrijf gespecialiseerd in onderwaterwerkzaamheden in de maritieme dienstverlening. Maksor is zowel werkzaam in de offshore als inshore. De diensten van dit gespecialiseerde duikbedrijf lopen uiteen van een complexe berging, vuilwaterduiken, betonwerkzaamheden, onderwaterlassen tot aan reparaties en inspecties van schepen, arken, woonboten, sluizen maar ook hellingbanen. Ook voor diverse calamiteiten beschikt Maksor over de juiste disciplines en materieel om zo efficiënt te kunnen handelen bij de calamiteiten. Voor calamiteiten is Maksor 24 uur per dag bereikbaar. Onderwatervideo (DVD) en -fotografie is een andere discipline van dit duikbedrijf , dit wordt veelvoudig ingezet bij roer en schroef inspecties, maar ook bij inspecties bij arken en woonboten.