verhuur / verkoop van pontons voor particulieren en bedrijven.

verhuur / verkoop van pontons voor particulieren en bedrijven.

De speciaal ontwikkelde drijflichamen (pontons of trim-vaten) van Maksor wegen 25 kilo, hebben een drijfvermogen van 350 kg en hebben een afmeting van 1 x 1 meter. Doordat deze drijflichamen koppelbaar zijn, zijn ze uitermate geschikt voor het aanleggen van bijvoorbeeld:
• een (tijdelijke) steiger
• een vlot
• een vlonder
• of zelfs een (tijdelijke) brug

TRIMVATEN | PONTONS

Door het gewicht van 25 kg zijn de Maksor trimvaten/pontons of gelijkwaardige pontons gemakkelijk met de hand te hanteren, waardoor ze ook op moeilijk te bereikbare plaatsen gemonteerd kunnen worden.

Maksor Diving is een duikbedrijf gespecialiseerd in onderwaterwerkzaamheden in de maritieme dienstverlening. Maksor is zowel werkzaam in de offshore als inshore. De diensten van dit gespecialiseerde duikbedrijf lopen uiteen van een complexe berging, vuilwaterduiken, betonwerkzaamheden, onderwaterlassen tot aan reparaties en inspecties van schepen, arken, woonboten, sluizen maar ook hellingbanen. Ook voor diverse calamiteiten beschikt Maksor over de juiste disciplines en materieel om zo efficiënt te kunnen handelen bij de calamiteiten. Voor calamiteiten is Maksor 24 uur per dag bereikbaar. Onderwatervideo (DVD) en -fotografie is een andere discipline van dit duikbedrijf , dit wordt veelvoudig ingezet bij roer en schroef inspecties, maar ook bij inspecties bij arken en woonboten.